fbpx

Jom Follow Strategi Affiliate Saya!

Nak Tak Saya Bongkarkan… Teknik & Strategi Saya Buat Komisen USD?

Bisnes Affiliate Tanpa Produk Sendiri. Sekali Promote Je Dah Dapat 200 Dollar.

Assalamualaikum dan salam sejahtera… Cikgu Hafis di sini.

Awal Disember 2023 lepas , admin saya dapat PM dari salah sorang followers saya, Encik Rusdi yang sangat berterima kasih kerana share tentang peluang bisnes affiliate buat komisen USD.

Pada awalnya, dia agak skeptikal, tapi lepas dia cuba promosi kat facebook wall dia je, dia sendiri tak sangka. Dalam seminggu dah berjaya buat komisen $296.16. Kalau tukar ke duit Malaysia, dengan kadar USD1: RM4.50, dia dah buat nak dekat RM1,500!

Katanya produk digital yang dia jadi ejen affiliate dan promosikan tu memang tengah hot sekarang ni. Ramai ejen dapat buat komisen mudah dari produk digital ni.

So, dia pun dedahkan niche dan produk digital HOT yang dia promosikan.

Apalagi, saya pun saja test-test promote.

Wahhh!
Senang Betul Buat Komisen USD.

Saya Promote Sehari Je… Dah Dapat Komisen

Bila saya promosi guna teknik dan strategi SECRET saya, dalam satu hari… saya post 2 kali je, tak serius sangat, post main-main dan tak harap pun ada hasil. Tup tup nak dekat 10 komisen yang masuk!

Saya Promote Rilek-Rilek Je Tak Harap Pun Dapat Komisen…

..Dapat Nak Dekat USD150 Sehari!

Lepas tu saya stop promosi, sebab saya nak promosi produk saya pulak.

Dan tak sangka… esoknya tu, masa saya tengah lunch! Saya dapat notification masuk ke Yahoo Mail bagitahu saya dapat 2 lagi komisen USD sedangkan saya langsung tak promote pada hari tu.

Saya Dah Stop Promosi...

..Tapi Komisen Nak Masuk Jugak! Dapat Komisen USD16.72

Memang best bisnes affiliate USD ni, sebab sistem affiliate memang simpan cookies atau history kat device prospek atau customer anda. 

Walaupun saya stop promosi, saya hanya promosi 1 hari je… namun jika prospek yang buka link promosi saya tak beli on the spot, sistem akan simpan cookies atau history dan bila dia beli produk tu lepas 2 hari… saya tetap dapat komisen!

Ok laa tu, dah stop promote, tapi komisen masih nak masuk jugak. Nak tak nak, saya terpaksa terima komisen ni.

Saya dah mula gian, saya test-test lagi… pilih lagi satu produk untuk saya promosikan.

Saya tak harap sangat pun. Mungkin kali pertama tu nasib-nasib je. Tapi tak sangka, bila saya cek akaun affiliate saya…

Kali Ke Dua Promosi Main-Main..

..Dapat Komisen USD175.15 Lebih Kurang RM800!

Dan saya tak ambil masa lama pun, hanya post 2 kali je.

Yang ni pulak fresh lagi… lepas solat Jumaat, saya cek akaun affiliate saya masuk 3 lagi komisen USD.

Esoknya Pulak... Lepas Saya Dah Stop Promosi.

Tak Promosi.. Dapat USD63.61.. Dalam RM300

Lagi sekali, saya promosi 2 kali je pada hari sebelum ni, esok tu dah stop. Langsung tak promosi apa dah. Tapi saya masih dapat komisen sebab prospek beli kemudian.

Dapat USD63.61, lebih kurang dalam RM300… bagi saya kira ok sangat dah ni sebab saya tak buat kerja promosi dah. Saya dah stop tapi masih dapat komisen!

Nak buat camne… terima je lahhh…

Nak Tahu Tak Strategi Saya..

..Promosi Link Affiliate Komisen USD Sampai Dapat USD100 Hingga USD200 Setiap Kali Saya Promote?

So, saya dah pun buat kelas online secara live dan tunjuk depan-depan apa SECRET STRATEGY saya sampai saya boleh buat komisen USD rilek-rilek je… tapi boleh dapat cepat dan banyak!

Takde lah macam orang lain, kena promote banyak-banyak, kena promote pagi, petang, siang dan malam.

Dalam Video Rakaman Kelas Online Ni Saya Dah Tunjukkan…

Lubuk atau platform untuk anda register sebagai ejen affiliate kepada ribuan produk digital HOT DEMAND yang TRUSTED.

Yang ni kalau pandai-pandai register, takut register kat platform yang SCAM dan tak bayar komisen. Penat je promosi, tapi tak dapat apa.

Dua cara kenalpasti produk digital hot demand yang bila anda promosi mudah buat komisen. Kalau tak tahu secret ni, takut kang main bedal je promosi produk bukan-bukan. Last-last susah nak buat komisen.

Bagaimana Encik Rusdi boleh pilih produk hot, walaupun dia tak tahu teknik dan strategi promosi macam saya, dia masih lagi boleh buat $300 dalam seminggu.

Teknik dan strategi rahsia yang saya guna untuk promosi link affiliate. Saya promosi main-main je… tapi sehari dah buat komisen $100 sehingga $200.

Bila anda tahu teknik dan strategi ni takde lah anda struggle, terpaksa duduk depan laptop sepanjang masa. Memanjang asyik kena buat promosi je.

Lepas je anda follow strategi ni, sekali promote je anda boleh buat $100 sehingga $200 sehari.

Dan macam-macam lagi HIDDEN SECRET yang saya dah pun share.

Ni Diorang Sendiri Yang Dah Datang Dan Share.

Apa Yang Diorang Dah Belajar Dalam Kelas Ni.

Nak Dapatkan Video Rakaman Online Group Coaching Ni..

..Supaya Anda Pun Boleh Ketahui Bagaimana Nak Buat Komisen USD?

Ok, anda boleh dapatkan video rakaman Online Group Coaching – Bisnes affiliate komisen USD ni dan start buat komisen $100 hingga $200 setiap kali anda promote pada tahun 2024 ni! 

Anda boleh dapatkan video rakaman ni pada harga:

... RM150 Sahaja!

Copyright © 2024 Kairul
Disclaimer Privacy Policy Terms & Conditions

Scroll to Top