fbpx

Jom Follow Strategi Affiliate Saya!

Shopee Affiliate Method: Teknik Jana Komisen Ribuan Ringgit Tanpa Perlu Menjual!

Strategi Affiliate Shopee Yang Terbukti Berkesan Untuk Meningkatkan Pendapatan Anda Sehingga Empat Angka Sebulan.

Tahukah anda bahawa Shopee merupakan platform e-dagang yang sedang berkembang pesat dengan 2 JUTA PENIAGA AKTIF?

Ini bermakna peluang yang sangat besar untuk anda menjana pendapatan lumayan sebagai seorang agen affiliate shopee, tanpa perlu menjual!

Terdapat pelbagai kaedah promosi affiliate seperti menghasilkan review produk, berkongsi di media sosial atau laman web sendiri. Namun, adakah anda mempunyai masa dan kemahiran untuk mencipta content macam tu?

Jangan risau, kerana ada satu teknik mudah yang dikenali sebagai ‘Shopee Affiliate Method’ yang akan mendedahkan rahsia kepada anda!

Apakah Itu Shopee Affiliate Method?

Teknik ini menyasarkan pengguna shopee yang membuat pembelian pada masa akan datang selepas cookies anda ditanam di smartphone mereka. Ini kerana kebanyakan pembelian berlaku pada hujung bulan atau hari gaji.

Mereka sendiri yang memilih untuk buat pembelian pada waktu tersebut, dan anda akan memperoleh komisen walaupun anda tidak melakukan apa-apa promosi!

Apa Yang Anda Akan Pelajari Dalam Panduan Ini?

Cara mendaftar akaun shopee affiliate dan mengoptimumkan akaun anda untuk hasil maksimum. Bagi anda yang tak cukup syarat jangan risau sebab dalam panduan ni akan juga diajar untuk buat anda layak menjadi affiliate shopee.

Cara dapatkan link shopee & sub id untuk kempen affiliate agar anda tidak terlepas sebarang komisen yang terhasil serta anda dapat mengenal pasti data dari mana sumber komisen tersebut.

Cara set up kempen affiliate 100% zero cost – Ya! Tak perlu keluar sebarang modal untuk buat kempen affiliate.

Teknik cookies hack – Bagaimana untuk ‘menanam’ cookies di telefon pengguna shopee supaya anda mendapat komisen dari pembelian mereka pada masa hadapan.

Cara dapatkan beribu-ribu lead & traffik untuk dapatkan komisen affiliate – Anda akan mula nampak lonjakan komisen pada hujung bulan kerana pada waktu tersebut lah ramai orang sibuk membeli di shopee!

Ready made template kempen – Jika anda stuck, jangan risau anda boleh “copy & paste” template kempen affiliate yang telah disediakan.

Segala jenis pantang larang yang perlu dipatuhi –  Perkara ini penting supaya akaun shopee affiliate anda selamat dan boleh digunakan untuk jangka masa panjang.

Tutorial Video.

Semua tutorial ini anda akan belajar melalui video yang telah disediakan, anda hanya perlu klik play & sekiranya tak paham anda tekan sahaja replay.

Feedback Dari Pembeli.

Tak buat apa-apa sangat (iklan berjalan automatik) dengan teknik kami.. Result RM516.15.. Tak banyak tapi ok la kan..
Percubaan pertama selepas belajar shopee affiliate method, komisen pertama RM100 untuk 16/2/24 ~ 29/2/24. Ok la kan? Siapa nak bagi kita walaupun RM100.

Mengapa Perlu Bertindak Sekarang?

Shopee semakin berkembang dan bilangan peniaga di platform ini meningkat setiap hari. Ini bermakna lebih banyak peluang untuk anda menjana komisen. Walau bagaimanapun, persaingan juga akan meningkat.

Dengan mendapatkan panduan ‘Shopee Affiliate Method’ sekarang, anda akan dilengkapi dengan pengetahuan dan teknik yang diperlukan untuk berjaya sebelum pasaran menjadi tepu. Jangan lepaskan peluang ini!

Berapa Harga Panduan Shopee Affiliate Method Ini?

Harga asal panduan ini adalah RM50 tetapi sempena pelancaran istimewa minggu ini, dapatkan dengan potongan RM20. Ya, bayar hanya RM30 sahaja untuk akses penuh kepada “Shopee Affiliate Method”.

Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

Yakin dengan keberkesanan panduan ini, kami menawarkan jaminan pulangan wang 30 hari. Jika anda tidak berpuas hati atas sebarang sebab, anda boleh mendapat bayaran balik penuh. Daftar tanpa risiko sekarang!

Ps: Tawaran harga promosi terhad ini hanya sah untuk 10 pembeli terawal. Dapatkannya segera sebelum harga kembali ke harga asal!

Pss: Anda akan dimasukkan ke dalam group support setelah membuat pembelian. Segala pertanyaan atau kemusykilan boleh ditanya dalam group ini.

Copyright © 2024 Kairul
Disclaimer Privacy Policy Terms & Conditions

Scroll to Top