fbpx

Anda Nak Buat Blog Affiliate..

..tapi tak tahu bagaimana nak hasilkan blog yang boleh ranking di first page google?

Jom saya kongsikan kepada anda bagaimana saya boleh membantu anda hasilkan satu blog mesra SEO. Dan boleh ranking di first page google, dan boleh menerima ribuan pelawat setiap bulan.

Ini Sedikit Bukti Statistik Blog Affliate Yang Saya Hasilkan.

Apa yang best, saya terima pelawat secara percuma setiap bulan. Pelawat ini pula orang yang sudah ada minat dengan niche blog saya, jadi mudah untuk pelawat itu bertukar menjadi pembeli.

Anda Nak Buat Blog Affiliate Seperti Ini?

Dengan pengalaman saya sejak 2015, saya akan bantu anda dalam menyiapkan blog affiliate. Setiap tempahan anda akan dapat lima perkara di bawah ini:

Domain & Hosting Premium – RM250

Hosting merupakan perkara kritikal dalam sesuatu blog. Dengan menggunakan hosting yang reliable, artikel blog anda lebih mudah untuk ranking di first page google.

Theme Blog Premium – RM950

Tidak dinafikan ada banyak theme blog yang percuma. Tapi theme yang betul-betul laju itu tak ada yang percuma. Anda perlu bayar untuk dapatkan theme yang super fast ini.

Plugin Blog Premium – RM600

Plugin adalah applikasi yang akan di install dalam blog. Applikasi ini bakal memudahkan blog anda rankin di first page google.

Tiga Artikel Mesra SEO – RM1,500

Artikel berkualiti adalah perkara paling penting jika anda nak dapatkan trafik percuma dari goole. Biasanya harga untuk satu artikel mesra seo ialah dari RM500 – RM1,500.

Affiliate Optimize – RM500

Nak hasilkan blog memang mudah, tapi nak optimize kan blog khas untuk tujuan affiliate memang tak ramai yang tahu. Dengan pengalaman saya, saya akan susunkan koordinasi blog anda khas untuk affiliate.

76% Diskaun!

Kalau diikutkan, kos keseluruhan nak buat blog affiliate ini ialah RM3,800. Tapi istimewa untuk anda sebagai pembaca blog saya, saya hanya kenakan RM900 sahaja.

Harga Promosi

RM 900
  • Domain & Hosting Premium
  • Theme Premium
  • Plugin Premium
  • 3 Artikel Mesra SEO
  • Affliate Optimize

Copyright © 2024 Kairul
Disclaimer Privacy Policy Terms & Conditions

Scroll to Top